Vopsea pix potrivit pentru Peugeot 508 touch-up creion alb perlat logo-ul 508 reamenajate accesorii, piese auto, vopsea auto Peugeot 508

26.30lei

L
M
S
Sku: m212004
Tag-uri: vopsea stilou potrivit.

Stimate client,

Ca pixuri vopsea si ceara sunt speciale lichide și paste, vom aranja un special companie de logistica pentru transport și a vă oferi logistica numărul de urmărire (puteți verifica pe pagina de comanda, și nu va fi logistica actualizări de 5 zile de la expediere).Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți direct.Le vom ocupa pentru tine în termen de 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.

Dacă nici o culoare potrivita este găsit, vă rugăm să comunice cu serviciul clienti si sa lasi un mesaj despre Masina+An+Exactă nume culoare+ Vopsea numărul de culoare

Avem mii de culori, și există întotdeauna o culoare pentru tine.

Vopsea Stilou Note:

1. Capacitate: 12 ml vopsea stilou , va Vom oferi gratuit un zero ceara 15g pentru a încerca.

2. Acest stilou va elimina doar zgârieturi ușoare, care necesită aplicații suplimentare.Acest stilou nu va elimina urme de lovituri sau zgârieturi adânci!!!Aplicarea directă de reparații vopsea stilou va fi neuniformă și nu la fel de eficient ca cei de la magazin vopsea spray.Datorită diferite de vârstă și modelul de masina, pot exista unele diferențe în aceeași vopsea număr, care nu poate fi totul la fel.

3. Există două metode de reparare:

-prima este o vopsea stilou singur set , și vârful pen-ului poate repara zgarieturi mici, nu mai mult de 2 cm.

-Al doilea tip de vopsea touch pen+zero ceara este potrivit pentru mare-zona de reparații (mai puțin de 0,08 ㎡, nici o scurgere de masina grund), așa cum se arată în figură.

Pași pentru a utiliza:

Pasul 1 :Rotiți capacul alb de touch-up pen-ul invers acelor de ceasornic și scoateți peria din interior. (Pentru uz personal, noi nu recomandăm să utilizați un stilou, ca folosind o perie este ușor să funcționeze.)

Pasul 2: Aplica culoarea pe hârtie de testare pentru a verifica culoarea (deosebit de important), si continua numai atunci când culoarea este asemănătoare cu mașina

Pasul 3 :Înainte de a atinge, curățați zona zero înainte de utilizare Zero ceară și Vopsea stilou

. Ștergeți suprafața masina cu zero ceara de mai multe ori (Rub greu).După agitare stylus-ul de 10 secunde , folosiți o perie umezită în tabletă lichid sau sfat să se spele în defect de poziție.

Pasul 4: Daca nu este complet acoperită de o operație, așteptați pentru primul strat de vopsea să se usuce, e vorba de 3 ore, și apoi se aplică al doilea strat, până când defectul este complet acoperit, și așteptați pentru vopseaua să se usuce în defect.În cele din urmă, puteți utiliza șmirghel sau o cârpă să-l poloneză plat, și apoi ștergeți-l curat cu zero ceara.Utilizarea pe zile insorite pentru a asigura eficacitatea produsului.

  • Capacitate - 12ml
  • Marca auto - frumos, frumos, PEUGEOT
  • Model - PEUGEOT 508
  • Specificații de ambalare - Single pack
  • Masina de serie - 508
  • Origine - China Continentală
  • Perfect, multumesc pentru cadou

    Cumpărătorul | 2023-11-21

    Rating : 5

    Nu l-am testat.

    Cumpărătorul | 2024-01-02

    Rating : 5

    Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare