Film de ulei Curat Agent 100ml Ulei Gras Film Remover Lichid Pahar Ulei de Film de Agent Pentru Siguranța de Conducere Pentru Cosmetice Oglinda Retrovizoare

69.08lei 34.54lei

L
M
S
Sku: m215183

Această soluție convenabilă indeparteaza eficient petele de apă și persistent murdaria de pe oglinzi retrovizoare, fără nici o hassle.Pur și simplu se aplică și se clătește cu apă limpede și vedere neobstrucționată.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: Ulei de film remover

Produs capacitate: aproximativ 100ml

Aplicabile poziție: Automobile de sticlă/sticlă acasă

Cum de utilizare: Pulverizați și ștergeți pentru a elimina cu ușurință.

Lista De Ambalare:

1buc de film de Ulei curat agent

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Curata Pelicula de Ulei în mod Eficient: Asigura conducerea în siguranță cu Film de Ulei curat agent care rapid indeparteaza pelicula de ulei, consolidarea transmisie a luminii de sticla pentru o imagine clară a drumului, mai ales în condiții de vizibilitate redusă.

2.Îmbunătățită de Curățare Formula: Elimina încăpățânat Ulei de Filme Efort cu Mașina noastră de Sticlă Film de Ulei Curat.Bucurați-vă de o spumant curat, vedere fără semne de apă, strălucirea orbitoare, sau dungi.

3.Ușor de Utilizat: Spune la revedere de la încăpățânat film de ulei de sticlă auto cu ușor noastră de a folosi Ulei de Film curat agent.Doar pulverizati, stergeti si clatiti pentru vizibilitate clară.

4.Total de Sticlă Soluție: Acest pahar ulei de film cleaner poate elimina gras de film de la geam, usi, windprotects, oglinzi cosmetice, oglinzi retrovizoare și mai cu ușurință.

5.Un Film gras Remover pentru Masina: Acest multifuncțional de praf și ulei de film curat agent poate elimina în mod eficient petele de apă, excremente de pasăre, pete de ulei și alte murdăria persistentă de pe geamul mașinii și oglinzi, recrearea o viziune clară pentru conducere în condiții de siguranță.

  • Origine - China Continentală
  • Element De Volum - Film De Ulei Remover
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare