Nano Acoperire prin Pulverizare Pentru Autoturisme 500ml de Protecție Ușoară Agent de Acoperire Pentru Automobile Eficiente de Acoperire prin Pulverizare, Pentru Forma de Film Impermeabil

79.67lei 55.77lei

L
M
S
Sku: m246035

Introducerea Nano Acoperire Agent de Pulverizare - un joc de-changer în întreținere auto.Acest spray protejeaza masina ta de la daune cauzate de ploaie, zăpadă, acid, alcaline, sare, oxidare, și mai mult!Cu o singură cerere, dureaza 3-6 luni cu nu este necesară diluarea - economisind timp și bani.În Plus, acesta nu va deteriora masina ta e vopsea sau alte părți.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Nano Acoperire Prin Pulverizare

Conținut Net: 500 ML

Material: Lichid

Lista De Ambalare: 1*Masina Nano Acoperire Prin Pulverizare

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Nanotehnologia de Acoperire prin Pulverizare: Utilizarea avansată nanotehnologie, Mașina noastră Nano Acoperire prin Pulverizare creează un impenetrabil impermeabil bariera de protectie mașină de ploaie și zăpadă daune.Efort indeparteaza praful, murdaria si petele de superior curățenia.

2.Extinse de Utilizare: Oferind un strat suplimentar de protecție, mașina noastră nano acoperire prin pulverizare se extinde durata de viata a masinii de vopsea de opunere la daune de la acid, alcaline, sare, oxidare, și alte elemente.Menține masina ta luciu original pentru mai mult timp.

3.Eficient Scut: Păstrați mașina în căutarea de noi cu Masina noastra Nano Acoperire prin Pulverizare.Durată de 3-6 luni după o singură aplicație, veți economisi bani și timp.Acest scut durează, așa că nu este ușor să cadă sau să se estompeze, păstrarea masina ta netedă și lucioasă.

4.Utilizați pur și Simplu: Usor de a-ti proteja masina de la deteriorarea elemente de pulverizare Masina Nano Acoperire prin Pulverizare direct pe suprafețe fără orice este necesară diluarea.

5.Blând de Acoperire prin Pulverizare: Scut auto dvs. exterior cu eficienta masina nano acoperire prin pulverizare.Acesta oferă o protecție de lungă durată fără a deteriora vopseaua sau orice piese auto.

  • Numele Modelului - Masina Agent De Acoperire
  • Tip De Element - Vopsea Folie De Protecție
  • Origine - China Continentală
  • Nume De Brand - Goxfaca
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare