Masina Lanțuri de Zăpadă 6pcs Masina Anti-lanțuri Antiderapante Universal Anvelope de Camion Lanțuri Anti-Alunecare, Lanțuri de Zăpadă Multi-utilizare de Iarnă, Zăpadă, Noroi Lanțuri de Anvelope

661.89lei 463.31lei

L
M
S
Sku: m199677

Pregateste-te pentru iarna cu Lanțuri de Anvelope pentru Autoturisme realizate din durabil TPU material.Acestea sunt perfecte pentru orice aplicabile scenariu.Pur și simplu puneți-le oriunde pentru siguranță și în condiții de siguranță de conducere.Îmbunătăți tracțiunea pe drumurile inghetate.

Caietul de sarcini:

Nume: Masina Lanțuri De Zăpadă

Material: TPU+cuie de oțel+țesute bandă

Modele aplicabile: Automobile, Suv, Mpv-uri, camioane

Caracteristici: rezistent la Uzura, rezistent la temperaturi joase

Aplicabile Mediu: Gheata si zapada, nisip, noroi

Cantitate: 6 buc

Produs Greutate: 850 g/Bucata

Dimensiune produs: aproximativ 36 * 30cm/14.17*11.8 inch

Chingi Dimensiune: aproximativ 60cm/23.62 inch

Accesorii: Inclusiv 1 pereche de manusi, 1 cheie, 1 lopata, 1 sac de depozitare

Lista De Ambalare:

1 Set de Mașină Zăpadă Lanț

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efecte de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare, care este afisat in imagini.

2. Te rog, iartă-o ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În general Folosite: auto, lanturi de zapada sunt frumos lucrate, cu culori luminoase și fermecătoare modele, ceea ce face vehiculul dumneavoastră stați în drumuri înzăpezite.Acestea sunt potrivite pentru cele mai multe anvelope de autoturisme, Suv-uri, Mpv-uri, camioane, etc.

2.Prima-Clasa de Material: rezistent La uzură și durabil TPU material cuplat cu o grosime de construcție și de temperatură scăzută rezistent îmbunătățește performanța de tracțiune.Protejarea anvelopelor pe drumuri alunecoase cu aceste excelente masina lanțuri de zăpadă, sporind siguranța de conducere eficient.

3.Tracțiune îmbunătățită: robust masina lanțuri de zăpadă garanta o aderenta excelenta pe orice tip de teren, inclusiv zăpadă, noroi și gheață suprafețe.Conduceți cu încredere în aer liber, cu pasageri simți sigur și stabil.

4.Simplu Set-Up: Secure vehicul pentru vreme de iarnă cu usurinta folosind ușor noastră de-a-instala Masina de Lanțuri de Zăpadă.Fără anvelope de îndepărtare sau instrumentele necesare, pur și simplu plasa anti-alunecare în lanț pe anvelope și fixați-l cu un dispozitiv de tensionare pentru o hassle-free de atașament, care va oferi imbatabile de siguranță.

5.Îmbunătăți Siguranța de Conducere: Mașina Noastră Lanțuri de Zăpadă, concepute pentru a reduce în mod eficient riscul de vehicul alunecarea pe zăpadă sau gheață drumuri, asigurând siguranță și de încredere de conducere.Cu riguroase de testare a calității, acestea garantează performanțe excelente în orice condiții.

  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare