Cutie De Cadouri Pentru Copii Copil Retro Banca Cutii Din Lemn Contra Bani Meserii Pen Piggy Adulți Salvarea Depozit Marker Pentru

105.52lei 47.49lei

L
M
S
Sku: m45490
Categorie: Decor Acasă

Cutie de valori Cutii de Lemn Cu Retro Cadouri pentru Copii Contra Marker Adulți Meserii Bani pusculita Salvarea Copilului

Descriere:

【Materiale de înaltă Calitate】: pusculita este realizata din lemn de material, manopera rafinat, stil retro și elegant.Dimensiunea 20cmx14.5cmx7.5cm/7.87inchx5.71inchx2.95inch.

【Unic de Design】: Lemn Caseta de Bani cu tejghea, 8 autocolante cu diferite sume de bani, și puteți marca numărul pe tejghea după fiecare depozit pentru a vedea când puteți completa depozit plan.

【Savings Helper】: este foarte potrivit pentru adulți și copii.În timp ce economisirea de bani, vă puteți dezvolta obiceiul de a salva în mod regulat, permițându-vă să salvați cu ușurință.

【Multifuncțional】: Nu doar de bani, cutie de depozitare, dar, de asemenea, un decor frumos pentru casa, blat, dormitor, living, masa de toaleta.

【Cadou】: depunere de Bani box este un mare ziua Recunostintei, Ziua de nastere, Aniversare de familie, copii, iubita, iubitul, adulți.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Dimensiunea Diagramă:

20cmx14.5cmx7.5cm/7.87inchx5.71inchx2.95inch

Pachetul Include:

1 Pusculita

8 Autocolante

1 Marker

Notă:

Vă rugăm să permiteți ușor erorilor datorate manuală de măsurare și diferite monitoare.

  • Numărul De Model - caseta de bani
  • Material - Lemn
  • CN - Guangdong
  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare