Amuzant Avertizare Toaletă Autocolante de Desene animate Chld Urinare Capac Wc WC Ușa Autocolant Detașabil Auto-Adeziv Decor de Hârtie de uz Casnic

7.74lei 3.08lei

L
M
S
Sku: m45175
Categorie: Decor Acasă

Amuzant Avertizare Toaletă Autocolante de Desene animate Chld Urinare Capac Wc WC Ușa Autocolant Detașabil Auto-Adeziv Decor de Hârtie de uz Casnic

Puncte: 1、【Amuzant Toaletă Autocolant】Aceste Negativ Toaletă Autocolante poate fi folosit ca un amuzant toaletă decor.Repara-le într-o clădire rezidențială, locuinta, afacere, birouri sau depozit.

2、【Material Rezistent】Fabricat din PVC rezistent și avansate de acoperire, un proces special face ecologice și nu este ușor să se estompeze, se poate folosi pentru mai mulți ani.

3、【Detaliu Tehnologia】Amuzant Toaletă Decal adoptă avansate tehnologii de imprimare, un drăguț pipi copil model, cu suprafețe netede, model clar și durabil de culoare.

4、【Ușor să Utilizați】Aceste Decalcomanii de Toaletă sunt detașabile și pot fi înlocuite.Este ușor pentru a atașa la scaunul de toaletă.Pot fi îndepărtate cu ușurință, fără rămase orice pete și de a proteja suprafețele de a fi deteriorat și vopsit.

5、【Aplicabile】Acest desen Animat Negativ Toaletă Autocolant este potrivit pentru capace de toaletă, gresie, faianta, sticla, sau netedă și fără praf interfețe.Nu este potrivit pentru utilizarea pe suprafețele textile, inegale sau praf interfețe.

Descriere: Desene animate Negativ Toaletă Autocolant este fabricat din modernizate material PVC, proces special face ecologice și nu este ușor să se estompeze, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru mai mulți ani.Acest lucru Toaletă Autocolant este potrivit pentru capace de toaletă, gresie, faianta, sticla, sau netedă și fără praf interfețe.Nu este potrivit pentru utilizarea pe suprafețele textile, sau inegale sau praf interfețe.

Caietul De Sarcini: Nume: Toaletă Autocolante

Material: PVC

Dimensiune: aproximativ 30x22.5cm/11.8x8.8in

Lista De Ambalare:

Toaletă Autocolant x 1

Notă:

1. Din cauza diferențelor de iluminat și setările de pe ecran, culoarea articol poate varia ușor de la o imagine.

2. Vă rugăm să permită o ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

  • Origine - China Continentală
  • Material - PVC
  • Tema - desene animate
  • Stil - desene animate
  • Toaletă Autocolante - Detașabil, Scaunul De Toaletă Autocolante
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare