Ulei de motor Leak Sealer 177ml Mașină de Motor Ulei de Motor Interne Filtrului de Protecție a Motorului Cu Ulei de Restaurare, Aditiv Anti-Uzură Agent

130.55lei 65.28lei

L
M
S
Sku: m277295

Puncte:

1.Profesionale scurgere de ulei de reparare: a rezolva în mod Eficient problemele cauzate de scurgeri de ulei, cum ar fi uleiul de arsură, tremurături zgomot și deteriorarea motorului.Face masina sa arate ca nou cu acest ușor de utilizat produsul.

2.Sigiliul Enhancer: Scut simeringurile împotriva uzurii cu engine oil stop leak care restabilește elasticitatea, previne scurgerile de ulei & pătrunde uscat sigilii rapid cu activat neonatală factor.

3.Îmbunătăți Performanța Motorului: engine oil stop leak rezolvă eficient ulei-probleme legate de ceea ce duce la reducerea albastru de evacuare a aerului, asigură o mai bună performanță a motorului, purifică emisiilor, reduce zgomotul motorului.

4.Protecția motorului: engine oil stop leak nu numai sigilii scurgeri în ulei, dar, de asemenea, protejează motorul.Cu detergent și agent de dispersie aditivi, se dispersează și curăță sistemul de ulei și se extinde ulei de intervale.Capacitatea de a adsorbi solid de particule poluante ajută pentru a proteja motorul de substante nocive.

5.Efort Soluție: scapa de scurgeri de ulei de motor cu usurinta.Trebuie doar să adăugați nostru engine oil stop leak aditiv pentru rezervorul de ulei, nu este nevoie să se scurgă de ulei vechi.Adauga la orice motor, inactiv timp de 5 minute și a vedea rezultatele.Operare simplă și convenabilă cu rezultate mai bune.

Acest ulei de motor aditiv stop leak reface în mod eficient de garnituri elastice, purifică albastru de evacuare a aerului și se extinde ulei de intervale.Doar inactiv timp de 5 minute și experiență de fixare plictisitor problemele cauzate de scurgerile de ulei.Îmbunătăți vehiculul dumneavoastră eficiența și performanța de astăzi.

Caietul de sarcini:

1. Nume Produs: Engine Oil Stop Leak

2. Stare: lichid

3. Conținut Net: 177ml

4. Ciclu de viață: Utilizați 1 flacon la fiecare 10.000 km

Lista De Pachete:

Engine Oil Stop Leak x 1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri, culoarea elementului și cea din imagine ar putea avea o nuanță.

2. Din cauza manuală de măsurare, poate fi o toleranță în dimensiune produs.

  • Caracteristici Speciale - De Lungă Durată
  • Articol Greutate - 1.00kg
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Materiale de umplutură, Adezivi Si Etansanti
  • Element De Lungime - 0.00inch
  • Lățime Produs - 0.00inch
  • Numele Modelului - Adezivi Si Etansanti
  • Înălțime Element - 0.00inch
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare