2X Separator Proporțională Instrument de Desen Pentru Artiști,Reglabil Etrier Pot Scară Separator,Alternativă Pentru Arta Proiector

63.83lei 30.01lei

L
M
S

2X Separator Proporțională Instrument de Desen Pentru Artiști,Reglabil Etrier Pot Scară Separator,Alternativă Pentru Arta Proiector

PROPORȚIONALĂ SCARĂ SEPARATOR: Trasfer măsurători de subiecți vii, fotografii sau schițe pentru a realiza exacte proporții și perspectivă în a terminat opera de arta.Cântare în raporturi de 5:1 la 1:5.

PERFECT de DESEN SAU PICTURA INSTRUMENT: Acest separator proporțională nu este doar pentru arhitecți și ingineri.Este o extrem de bună opțiune pentru artiști.Și este destul de util pentru ca oamenii care sunt frecvent picta sau desena dintr-o referință care necesită reducerea dimensiunii sau extindere.

UȘOR DE UTILIZAT: pur și Simplu din vedere subiectul cu sfaturi superioare la o lungime de braț și de a folosi puncte de fund pentru a transfera în proporție perfectă.Ia presupunerile din desen oriunde și oricând.

PREMIUM DESIGN: Fabricat din material plastic rezistent, este nevoie de utilizarea constantă și de manipulare. 10 cm lungime.Diferite găuri permite o scenă pentru a fi mai precis scalate în sus sau în jos în mărime păstrând proporțiile corecte.

SFATURI: plasa Ușor proporțională separatoare împotriva hârtie de desen sau de propagandă electorală pentru a preveni mutarea picioarele.Chiar și cea mai mică mișcare creează inexactități în scară.Întotdeauna măsurați obiecte cu un separator proporțională cu brațul complet extinsă pentru a păstra metodă de măsurare consistent.

Ușor de utilizat:

Pasul 1: Glisați clema de blocare în sus și în jos pentru a ajusta scala, muta butonul verde spre mijlocul separator pentru a reduce dimensiunea de transfer.Mutați pârghia verde spre sfârșitul pentru a mări dimensiunea de transfer.

Pasul 2: Țineți separator proporțională cu o mână și întinde mâna direct în fața ta.Apoi, a pus pe elementul pe care doriți să atragă în vedere deschiderea mici de separator proporțională.Pentru a regla separatoare cu o singură mână până la cele două puncte de ac la capătul scurt reflectă cu exactitate dimensiunile obiectului din punctul dumneavoastră de vedere.

Pasul 3: Adu proporțională separatoare înapoi la desen hârtie sau pânză și de a folosi un creion pentru a marca lungimea creat de cea mai mare deschidere de compas.De la separator proporțională funcționează pe un pivot, deschiderea mici și mari de deschidere sunt proporționale cu fiecare alte.Astfel, chiar dacă ai măsurat la obiect, cu deschidere mica, mare deschidere transferuri de măsurare la o scară mai mare.

Pasul 4: Continua măsurarea obiectelor cu mic deschiderea proporțională separatoare și transferul scalate de măsurare de hârtie de desen.Utilizați aceste măsurători pentru a desena un proporțională ilustrare.

Culoare: negru

Material: plastic

Dimensiune: lungime de aproximativ 25.5 cm

Conținutul Pachetului:

2 * Separator Proporțională Instrument De Desen

6 * clema de fixare(Roșu, verde, albastru)

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare