roata de la mașină, perie de curatare Auto Microfibra Portabil Super Wash Premium Roți Perie Pentru Autoturisme Camioane Motociclete Roata set de Perie

90.53lei

L
M
S
Sku: m211818

Puncte:

1. Design special: a Ajunge la locurile greu accesibile și clar murdăria și praful cu ușurință folosind această mașină roata perie.Caracteristicile sale unice de a intra în crăpături înguste între diferite spițe, care permite pentru o temeinică rim masina experiență de curățare și îmbunătățit de performanță de curățare.

2. Materialul Superior: Mașina Noastră Rim Pensula oferă materiale de înaltă calitate, care sunt sigur de a oferi o temeinică și eficientă de curățare fără nici o deteriorare a roților de vopsea.Curata masina de roți eficient cu usurinta si pace a mintii.

3. Multi-Funcțional Murdărie Buster: Experiență de efort și de curățare de jante pe masini, camioane, biciclete, motociclete, Rulote și mai mult cu această Roată Aspirator cu Perie.Curățați cu ușurință cu 40° săpun moale pentru imaculat rezultate, de fiecare dată.

4. Curățare eficientă: Roata Noastre Perie de Curățare lasă nici rim, necurățate, deoarece indeparteaza eficient greu-la-ajunge și încăpățânat murdărie, grăsime, ulei și ars de praf de frână, asigurând o curățenie amănunțită în fiecare domeniu al jantei.

5. Ușurința de Utilizare: Mașina Noastră Roata Perie dispune de un maner confortabil si control pentru efort de curățare.Maner non-alunecare pe suprafete ajuta reduce oboseala mâinii, în timp ce ușor de îndepărtat perie acopere face ușor pentru curățare și întreținere.

Descriere:

Masina Rim Perie are caracteristici unice, inclusiv ultra-peri moi pentru blând încă detaliate de curățare.Sale prindere confortabilă și control face mai ușor de a folosi pe toate masinile.Upgrade masina ta de curățare de rutină astăzi.

Caietul de sarcini:

1. Material: Microfibra

2. Dimensiune: (aprox.)41*7*0.8 cm/16.14*2.76*0.31 cm

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Lista:

1x rim perie

1x pânză de acoperire

  • Caracteristici Speciale - Roata Detaliază Perie
  • Tip De Material - microfibra
  • Origine - China Continentală
  • Tip De Element - Bureți, Haine & Perii
  • Lățime Produs - 7cm
  • Înălțime Element - 0.8cm
  • Element De Lungime - 41cm
  • Articol Greutate - 160g
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare