Masina se Spală cu Apă Gu n Duza Multi-funcțional de Curățare Duză pentru Podea de Curățare cu Bule de Coajă de Gradinarit Flori de Udare Duza

57.26lei 28.61lei

L
M
S
Sku: m200750

Noastre de Înaltă Presiune Pulverizator de Apă se face cu atenție Materialul Selectat pentru a condensa energia de curgere a apei, asigurând o eficiență maximă.Utilizate pe scară largă pentru curatarea masini, terase, mobilier de grădină, și mai mult.Cu o varietate de spray moduri de a alege de la, se asigură, de asemenea, pentru a preveni scurgerile și relaxare.

Puncte:

1.Superior de Performanță: a Făcut de înaltă calitate îngroșat ABS durabil materiale de uz casnic spalatorie auto duza poate rezista la apă de mare presiune și ultima pentru o lungă perioadă de timp.

2. Proiectat poli-presiune duza: Cu un special conceput poli-presiune duză, acest uz casnic spalatorie auto duza poate realiza o rotație de 360° rotativ spray efect care condensează energia fluxului de apă și acoperă fiecare unghi de masina ta.

3. Gamă largă de Utilizări: Acest uz casnic spalatorie auto duza poate fi folosit pentru curățarea camere, pereti exteriori, echipament de camping, și grătare.Se poate elimina, de asemenea, moss, murdărie, praf și din mașină și alte activități în aer liber.

4. Efort de Curățare: strânsa legătură a noastră uz casnic spalatorie auto duza este asigurată prin niplu conector rezistent la apa si garnitura, prevenirea scurgerilor și slăbirea în timp ce oferindu-vă cea mai bună experiență de curățare.

5. Mai multe Moduri de Versatil pentru Curățare: Acest uz casnic spalatorie auto duza oferă o varietate de spray moduri de a alege de la, inclusiv direct spray, ventilator jet plat, plat spray, florale spray, spray con, grosier jet de apă, etc.

Proprietăți:

1. Nume produs: masina de spalat cu Presiune Masina

2. Material: ABS

3. Metodă de conectare: suzeta

4. Culoare: negru si galben

5. Spray moduri: direct spray, spray con, gros de pulverizare a apei, ventilator jet plat, plat spray, pulverizare floral

6. Aplicabile aplicații: curățare podea, udarea plantelor, anvelope de curățare, de perete de curățare

Lista De Produse:

Masina De Spalat Cu Presiune Masina *1

  • Jet De Apă Tip - Spray
  • Tip Mâner - De Prindere
  • Origine - China Continentală
  • Interfață Material - Cupru
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare