La Mulți Ani Banii Cutie Pentru Cadou De Numerar Trage, Perfect Cutie De Cadou Cu Tort Carte Pentru Prieteni Și Familie

49.43lei 37.57lei

L
M
S
Sku: m169608
Categorie: Home & Garden

La Mulți Ani Banii Cutie Pentru Cadou De Numerar Trage, Perfect Cutie De Cadou Cu Tort Carte Pentru Prieteni Și Familie

[Un Set og Cadou de Ziua Box]produsul Nostru include tot ce ai nevoie pentru o delig htful ziua de nastere cadou de neuitat.Veți primi 1buc elegant carton banii cutie, 30pcs auto-adeziv clar pungi pentru asigurarea numerar, 1 bandă transparentă și 1buc frumos tort în formă de carte de fel de cârlig pentru a trage bani de role.E o completă și hassle-free soluție pentru crearea de o surpriză plină de cadou de ziua de nastere.

[Design Perfect]La mulți ani de Ziua caseta de donare măsuri de 4.3 inch cu 5,1 inci și este realizat din carton robust cu o zi de Naștere Fericită Zi tema motiv.Nu numai ca aceasta este o surpriză plăcută moment, dar este, de asemenea, un mod elegant de a oferi bani ca un cadou.

[Easy]Această zi de naștere bani suportul este realizat din carton, durabil și de firmă.Asamblarea banii cutie surpriză este rapid și ușor, trebuie doar să renunțe la box și rola de bani, puteți avea cutie gata pentru a surprinde pe cei dragi în cel mai scurt timp.Mai mult, un Video Tutoriale arătat mai jos detalii despre produs, nu uitați să-l verifice.

[Zi de Naștere de neuitat Amintiri]banii cutie pentru cadou de numerar trage surpriză set este cadoul perfect de ziua femeilor de bărbați, cel mai bun prieten, prietena, soția, sora.Exprima dragostea și binecuvântările pentru persoana iubita, acest ochi-catching cadou cu siguranta vor să le facă de neuitat pentru o viață întreagă.

[Diverse Aplicații]banii cutie de cadou este Potrivit pentru Valentine ' s Day, Ziua Mamei, aniversări, aniversari, sau orice altă zi specială în viața ta.Banii cutie de cadou este cea mai bună idee de cadou pentru cel mai bun prieten și familie.Cu siguranță este un mod simplu și interesant pentru a arăta dragi pentru cineva.

Culoare:rosu/albastru/negru+aur

Material:Hârtie

Dimensiune:13 x 13 x 11 cm

Conținutul Pachetului:

1 x cutie

1 x card

24 x sac

1 x banda transparentă

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Material - Hârtie Kraft
  • Origine - China Continentală
  • Ocazie - Petrecere
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare