200Piece 2 GPH de Irigare prin Picurare Emițători Inline Apă Drippers Emițător de Aspersoare Albastru

160.83lei 56.31lei

L
M
S
Sku: m169102
Categorie: Home & Garden

200Piece 2 GPH de Irigare prin Picurare Emițători Inline Apă Drippers Emițător de Aspersoare Albastru Ce vei primi: ambalaj cu 200 2 GPH irigare steaguri.Este potrivit pentru un semn de 4mm/7mm tub; presiune de lucru: 0.5-3.5 kg.

Materiale: irigare Gradina picături sunt realizate în principal din plastic de înaltă calitate.Ele nu sunt ușor de a sparge sau deforma, bun anti -ultraviolete performanță, nu corodeaza sau rugina, și durabil.

Udare întreaga grădină: Irigare launcher este potrivit pentru o 1/2 -inch linie de trunchi, și este de asemenea potrivit pentru 1/4 inch ramuri, care poate satisface nevoile dumneavoastra diferite.Apă în întreaga grădină.

Design practic: de irigare Gradina launcher este echipat cu un cut-off valve și două diametru mare inversat tuburi.Aceste drippers poate oferi stabile de umiditate pentru diferite culturi, potrivit pentru udare plante de gradina, peisaj, plante, arbuști, arbuști și alte udare.Partea de sus a demolat catarg pot fi curățate rapid și ușor.Trafic mare 2 GPH "logo-ul" de tip picurare cap/dispozitiv de închidere de transmițător.

A economisirii resurselor de apă: Aceste irigare picături pot controla fluxul de apă la fiecare oră, pentru a evita deșeuri inutile, poate salva în mod eficient cantitatea de apă necesară pentru irigații, și aduce mai mult confort în viața ta.

Culoare:albastru

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

200 x Apă Drippers

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare