Masina Clip Instrument pentru Îndepărtarea 5PCS/Set Panou Clip Îndepărtarea Clesti Auto Trim Removal Tool Kit Auto Trim Removal Tool Kit Panou Clip

8.33lei 4.16lei

L
M
S
Sku: m114087

Nostru auto clip instrument de ștergere este perfect pentru instalarea sau îndepărtarea și face repararea sau modernizarea masina ta o briza.

Caietul de sarcini:

Material: ranga (PP), șofer (oțel)

Dimensiune ambalare: despre 18x25x5cm/7.09x9.84x1.97 cm

Lista

1 pachet masina clip remover tool (4 desface plăci + 1 șurubelniță)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Masina Clip Remover Instrument: Cu 5 distincte instrumente de ștergere și 1 element de fixare instrument de ștergere, inclusiv 4 mașină panoul de instrumente de ștergere, nostru Clip Instrument pentru Îndepărtarea set este singurul kit de instrument de care aveți nevoie pentru hassle-free de locuri de muncă de reparații.

2.De Economisire a timpului Clip Îndepărtarea Nostru Clip Remover Instrument vă ajută să eliminați cu ușurință diverse auto interior si exterior, decoratiuni, fără nici un prejudiciu.Sale ultra-ușoare și ușor de manevrat design ce-l face un instrument pentru orice proprietar de masina, economisind în mod eficient volumul de muncă și de timp.

3.De încredere și în condiții de Siguranță: Fabricate din PP și materiale din oțel, acest clip remover instrument este puternic și durabil, nu este ușor de a sparge.Acesta are o suprafață netedă, care previne zgârieturi și asigură siguranță.Cu măiestrie rafinat, se poate elimina clipuri cu ușurință și în mod eficient.

4.Mare cadou: Protejați-vă mașina suprafețe cu Clip Remover Instrument: un excelent cadou pentru iubitorii de mașini și proprietarii de autovehicule noi.Elimina efort clipuri, tăiați, și panouri, fără nici un prejudiciu.

5.Gama larga de aplicare: Scoaterea și instalarea interioare auto, mobilier, ornamente, logo-uri, și ornamente fereastră este acum o briza cu Clip Instrument pentru Îndepărtarea.Funcționalitate versatilă, de asemenea, îl face potrivit pentru masina audio/sisteme radio și tablouri de bord.

  • Origine - China Continentală
  • Numărul De Model - pachet masina clip instrument pentru îndepărtarea
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare