Diatomee Noroi Saltea Super-Absorbant Uscare Rapidă Podea Mat De Uz Casnic Baie Anti-Alunecare Mat Bucătărie Wipeable Se Spală Covorul

30.42lei 18.24lei

L
M
S
Sku: m112808
Categorie: Textile De Casa

Design rafinat: Acest covor este unic si atractiv, cu un verde Daisy print design.Fiecare Daisy este viu și plin de culoare, adăugând o notă de prospețime naturală în cameră.

Excelent material: materiale selecție de diatomee noroi, verde de protecție a mediului, inofensive pentru organismul uman.Diatomee noroi are o excelentă absorbție de umiditate, control umiditate, mucegai și alte funcții, astfel încât covorul pentru a menține uscat și confortabil, eficient umiditate-dovada.

Efecte vizuale realiste: covor deși efectul de fata este plat, dar vizual se pare că există o vie efect stereo, să Daisy design pare mai realist.Dacă este călcată în picioare sau vizionat, acesta poate aduce un sentiment de plăcere vizuală.

Potrivit pentru mai multe ocazii: covor dimensiune este moderată, poate fi plasat în dormitor, camera de zi, de studiu și de alte camere diferite, adăugând un decor unic spatiului.Textura sa moale, de asemenea, vă permite să stea și să se întindă pe ea pentru confort cald.

Atmosferă proaspătă: verde, ton de acest covor infuzeaza naturale, proaspete atmosferă în cameră, făcându-l simt liniștit și relaxat.Fie că este folosit ca un decor acasă sau în jos-la-pamant practice articol, este un rafinat si atent ales.

Sfat: Non-3D tridimensional covor, cu fața de imprimare este un design grafic

Nume produs: diatomee noroi tipărite covor

Produs de culoare: Verde

Dimensiune produs: 50x80cm /19.69X31.5 cm

60X90 cm /23.62X35.43 cm

Material: diatomee noroi

Metoda de curatare: se spală cu apă

Pachetul include: 1 buc diatomee noroi tipărite covor

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

  • Origine - China Continentală
  • Material - 100% Poliester
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare