Lenjerie de Tarot Masă Divinație Carte de Tarot Pad Pendul Tarot Altar de Masă Joc de Bord Mat 80x59cm

84.38lei 42.19lei

L
M
S
Sku: m111741
Categorie: Textile De Casa

Caracteristici:

1. Făcut de un grad ridicat de îngroșat material de lenjerie pentru utilizarea durabil.Este ușor și moale, care protejează cardul de la daune, și ușor de transportat.

2. Cu unic carte de tarot model și clar de imprimare, se va face camera mai frumoasa.Un decor frumos pentru casa de orice iubitor de arta de tarot.

3. Proiectat pentru iubitorii de tarot, psihologi, magicieni, și de zi cu zi de uz casnic.

Caietul de sarcini:

Nume: Tarot față de masă

Model: Reynolds Manta Rob

Fata de masa dimensiuni: 80*59CM/31.5*23.2 inch

Față de masă greutate: aproximativ 80g

Material: lenjerie de pat

Proces: Culoare de imprimare digitală

Lista De Produse:

Fata de masa*1

Note:

1. Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Durabil si Moale: tarot față de masă este fabricat din durabil și prietenos cu pielea, lenjeria de material, care este ușor și moale, care protejează cardul de la daune și ușor de transportat.

2.Ocupă Puțin Spațiu: alter pânză mat este perfect dimensionat pentru a se rostogolească în sus și să fie ambalate în rucsac sau geantă.Portabil și ușor, fără a lua spațiu.

3.Utilizarea pe scară largă: Utilizarea altar fata de masa ca o astrologie tapiserie pentru dormitor teen fată sau pentru trippy cameră, vrăjitorie kit, decor Indian, fețe de masă pentru mese dreptunghiulare.

4.Detaliate de Tarot Pânză: Acest rafinat vrăjitorie pânză este expert concepute și lucrate cu cea mai mare atenție la detalii.Un decor frumos pentru casa de orice iubitor de arta de tarot.

5.Pentru Iubitorii de Tarot: tarot card de masă este conceput pentru persoanele care sunt iubitorii de tarot, psihologi, magicieni, sau potrivit pentru zi cu zi de uz casnic ca un decor de acasă.

  • Utilizarea - Petrecere
  • Dimensiune - 80X59cm
  • Numărul De Model - Carte De Tarot Față De Masă
  • Material - Lenjerie de pat
  • Origine - China Continentală
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare