Botanică Florale De Trandafir Ușa Perdele Poliester Confidențialitate Dulap Partiție Perdea Dormitor Bucatarie Usi Ferestre Acoperi Noren Decor

235.12lei 117.56lei

L
M
S
Sku: m106082
Categorie: Textile De Casa

[MATERIAL]: ușa Noastră cortina este fabricat din material de înaltă calitate cu fir negru în interior, care poate perfect oferi 98% lumina de blocare în timp ce în mod eficient protejează intimitatea.Nu este ușor să se rupă, și poate sprijini utilizarea pe termen lung.Se potrivește cel mai comun stalpi telescopice.(Pachetul Exclusiv tije telescopice, cârlige și alte accesorii)

[PERSONALIZA SI DESIGN]: Dacă doriți mai multe stiluri, puteți trimite-mi poze, Orice fel de fotografie,imagine,imagine,desene,lucrări de artă poate fi eaily făcut.

Puteți imprima orice imagini care iti plac on-line sau fotografie de animalele de companie, noile desene de munca ta de artă.

Este la fel de ușor ca imprimarea pe hârtie!!

Plssend-ne o imagine clară înainte de a crea o ordine.(Cea mai mare definiție a imaginii ,mai clar cortina ușii va fi)

[FUNCTIONALITY]: blochează în mod eficient sau filtre de lumină care intră în cameră, oferind intimitate și creează o atmosferă confortabilă.Capabil de izolatoare de căldură și frig, ajuta la reglarea temperaturii camerei și de a îmbunătăți eficiența energetică.În plus, acesta poate fi de asemenea folosit ca o ușă de dulap perdea, perdele, etc. Perdeaua ușii nu este doar un produs funcțional, dar, de asemenea, o casă element decorativ, de a face mediul de acasă mai mult eye-catching.

[FUNCTIONALITY]: blochează în mod eficient sau filtre de lumină care intră în cameră, oferind intimitate și creează o atmosferă confortabilă.Capabil de izolatoare de căldură și frig, ajuta la reglarea temperaturii camerei și de a îmbunătăți eficiența energetică.În plus, acesta poate fi de asemenea folosit ca o ușă de dulap perdea, perdele, etc. Acest cortina ușii nu este doar un produs funcțional, dar, de asemenea, o casă element decorativ, de a face mediul de acasă mai mult eye-catching.

Ocazie:

Drăguț acasă mobilier decor trendy cortina ușii conceput pentru copii ,adulți, bărbați, femei, adolescenti.Această Fereastră de Tratament Seturi este, de asemenea, potrivite pentru anotimpurile, Primavara, Vara, Toamna și Iarna.

De asemenea, poate fi folosit ca un cadou pentru familia și prietenii.Cum ar fi de Halloween, Black Friday, Cyber luni, de Craciun, etc. va place :)

MULTI-SCOP:

Ușă Perdea pentru usa, potrivit pentru Bucatarie, Dormitor, Spalatorie, debara, ferestre, copii băieți fete copilul femeile tinere adulte, living, dormitor, sufragerie,camera de camin...a Decora camera ta și fereastră, pentru a proteja intimitatea.Proteja podea și mobilier din soare puternic tot sezonul.Afișare Produs:

  • Funcția - Pana de curent
  • Origine - China Continentală
  • CN - Jiangsu
  • strat dublu - Da
  • Model - TIPĂRITE
  • cu opace de acoperire - Da
  • Material - 100% Poliester
  • Este Dispozitiv Inteligent - no
  • Numărul de Panouri - 1 panou
  • Utilizarea - Acasă, Hotel, Spital, Cafe, Birou
  • Elemente: 0
    Subtotal: 0lei

    Căutare